Meistä

Ravintola Pikku-Nepal perustettiin tammikuussa 2005, ja alussa asiakaspaikkoja oli vain 20. Tuoden rikkaat makunsa ja vieraanvaraisen nepalilaisen kosketuksensa kaukaa Himalajalta asti sen suosio lisääntyi ja vuonna 2007 laajensimme ravintolaa 50 asiakaspaikkaan Joulukuusta 2007 aloimme tarjota nepalilaista Kathmandu-olutta ja pian tammikuun 2008 jälkeen meistä tuli Kathmandu-oluen maahantuoja. .

Pikku Nepal tarjoaa teille alkuperäisiä nepalilaisia makuja. Nauti herkullisesta nepalilaisesta lounaasta, päivällisestä tai välipaloista. Ateriat valmistaa nepalilaiset keittiömestarimme ja sen tarjoilevat nepalilaiset tarjoilijat. Voit nauttia parasta nepalilaista ruokaa, nepalilaisten tarjoilemana, nepalilaiseen tapaan. Voit helposti tuntea käyneesi Nepalissa! Nauti ruoka ravintolan aidossa nepalilaistunnelmassa. Voimme myös halutessasi järjestää ruuan take-awayna mukaan otettavaksi.

Rravintolan erikoisuuksia
Olemme tuoneet yhdessä nepalilaisten kokkien ja tarjoilijoiden kanssa palan Nepalia Suomeen. Tarjoilemme Suomen parhaat tandoori- ja curryannokset. Listaltamme löytyy lampaan lihaa, kanaa, kalaa, ja kasvisannoksia. Tyypillisesn nepalilaisen keittiön tavan mukaan emme tarjoile naudan- tai sianlihaa.

Osoitteesa Annankatu 29, vain 100 metrin etäisyydellä Helsingin ytimessä sijaitsevasta Kampin kauppakeskuksesta Ravintola Pikku Nepal on täydellinen paikka makunystyröittesi hellimiseen..

 Tietoa ravintolan omistajasta

Binas Timsina
Binas Timsina syntyi Tehrathumissa, Nepalin itäisellä vaara-alueella vuonna 1978. hän muutti suomeen vuonna 1998 opiskelemaan hotelli-ja ravintola-alaa ja työskenteli monissa nepalilaisissa ja suomalaisissa ravintoloissa tarjoilijoina. Laittaen yhteen vuosien kokemuksensa ja hotelli- ja ravintola-alan näkemyksensä, hän avasi oman ravintolansa, Pikku-Nepalin vuonna 2005. Parhainta ja ainutlaatuisinta Pikku-Nepalissa on se, että Binas Timsina toi sen mukana palan Nepalia Suomeen.